2018-04-05 05:58:03• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Összetűzésbe kerülhet a főnökével

Napi horoszkóp április 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Az ön uralkodó bolygóját, a Marsot fékezi a Szaturnusz. Szerencsére nem történhet semmilyen drámai dolog, de pozitív fejlemények sem adódnak. Úgy érzi, minden ügyével egy helyben áll, toporog. A délutánt szánja kikapcsolódásra!


Bika: IV. 20. - V. 20.
A Szaturnusz és a Mars együttállása segít önnek időben felismerni a hiányosságokat. Minden tárgyalásán megfeszített figyelemmel vegyen részt, hogy észre vegye a megoldási lehetőségeket. Este nehéz lesz elaludnia, mert a gondok körül forognak a gondolatai.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Az ön uralkodó bolygója ennél rosszabb helyzetben talán nem is lehetne… Nagyon nehezére esik minden munka, ráadásul úgy érzi, folyton ellenállásba ütközik. Ma és az ezt követő napokban szigorúan tartsa be a közlekedési szabályokat. Az estét töltse barátai körében!


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ezt a napot használhatja arra, hogy a veszélyeket és a problémákat időben fel tudja ismerni. Nagyon figyeljen arra, hogy mit mondanak mások, mert rengeteg hasznos információt nyerhet belőle. Este nehezebben fog tudni elaludni.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Ma lehetőleg ne vállaljon nagyobb kockázatot, és ne kezdjen új dolgokba. Tervezze meg inkább a közelgő hétvége programját. Törődjön többet az egészségével, a szűkebb és tágabb családjával, főleg, ha hirtelen elhalmozzák a nyomasztó értesülések.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Csöpög a csap a fürdőszobában, elromlik a számítógép, vagy hasonló kellemetlenségek érik... Próbálja humorral kezelni a nehéz helyzeteket. Legyen óvatos, főleg a villanyszerelésnél.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ön jó tanácsra, okos szavakra vágyik. Ne szégyellje, ha segítséget kell kérnie vagy elfogadnia. Általában mindig ön segít másokon. Ne aggódjon ez a nap is huszonnégy órából áll, a holnapi nap pedig könnyebbnek ígérkezik.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma ne döntsön fontos kérdésekben. Mindent gondoljon át ötször is, és ne generáljon veszekedéseket, sem az anyagi javak miatt, sem egyéb okból.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ne reagáljon ma dühösen, első felindulásból. Alaptalanul sért meg másokat, ha éppen olyan hangulata van. Legyen önmegtartóztató, és mérsékletes. Meglátja, ez komoly eredményre vezet majd.


Bak: XII. 22. - I. 19.
A hátráló Merkúr az ön ügyeit is hátráltatja. Ha nagyon elúszik a munkával, kérjen egy kis haladékot a főnökétől. A párja segítségére számíthat az intézni valókkal kapcsolatban.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma sajnos olyan dolgokat is meg kell oldania, amit eddig mások csináltak meg ön helyett, most könnyen előfordulhat, hogy a kollégák helyett kell dolgoznia. Önmaga is meglepődik majd azon, milyen házias is tud lenni, ha a szükség úgy hozza. A siker egészen felvillanyozza.


Halak: II. 19. - III. 20.
Szerencse, hogy a szerelmi életében minden a lehető legnagyobb rendben van, mert így könnyebben viseli a munkahelyi megpróbáltatásokat. A főnökével összetűzésbe kerülhet, ráadásul úgy, hogy nem is lesz igaza. Mire ezt belátja, már késő lehet...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: